Glow of Love – America Star Books – Bram Zoon

Cover Gloed van liefdeOmslag glow of loveIn de Verenigde Staten is de afgelopen maand bij uitgeverij America Star Books onder de titel ‘Glow of Love’ de vertaling verschenen van ‘Gloed van Liefde’.

Een van de aardigste berichten kreeg ik van Nel van Kouwenhoven, die mij zo heeft gesteund bij het uitbrengen van dit boek: ‘Maar ik moet nu eerst jou eens even zeggen dat ik onder de indruk ben van je bericht dat je boek in Amerika is uitgekomen. Hartelijk gefeliciteerd daarmee. Ik moest denken aan die warme aanbeveling die je uit kringen om de Karmel ook kreeg: over de authenticiteit en waarde van de inhoud.’ http://www.americastarbooks.net/9781611029468.html Martin Feijen, een goede vriend, schreef: ‘Top Bram. Staat ook op Amazon: http://www.amazon.com/Glow-Love-Bram-Zoon/dp/1611029465.’

© Bram Zoon 2014

 

 

Over Bram Zoon

Bram Zoon komt uit een gezin van zeven jongens en een meisje. Hij studeerde bedrijfs- en organisatiekunde in Rotterdam (EUR) en Utrecht (Master of Management Change). In december 2010 debuteerde Zoon met Gloed van Liefde, een egodocument. Twee jaar later volgden Egbert Reitsma: architect en kunstschilder en Hemelsplein, een novelle over de zoektocht naar waarheid van econoom Jacob Walbeek. Maart 2014 verscheen De rots van Calpe, waarvan nog datzelfde jaar een tweede druk verscheen. In datzelfde jaar werd Glow of Love bij America Star Books gepubliceerd. In juni 2015 kwam De illusie van de zelfbepaling uit, een bundeling van filosofische essays; prof. dr. Frans Jacobs schreef het voorwoord. Onlangs (september, 2018) kwam de novelle Villa Minerva - Kroniek van een dagboekschrijver, uit bij Brave New Books. Maart 2020 verscheen het essay Kabinet van Heidegger.