Eef Brand – EKB Costa Blanca Cycling


Eef Brand 1Eef Brand heeft met zijn EKB Costa Blanca Cycling (‘EKB’) sterke troeven in de hand voor de recreatieve – en de wedstrijdwielrenner. Natuurlijk kunnen deze wielerfanaten met behulp van een goede en gedetailleerde Michelin kaart zich aardig redden. Toch leert de praktijk dat hen eenvoudigweg de tijd ontbreekt om zich in een korte tijd een gedegen inzicht in de uitgestrekte Costa Blanca eigen te maken. Aantrekkelijke en vooral veilige routes die overeenkomen met het soort trainingen die deze individuele en groepen renners zoeken en nastreven is en blijft daarom een lastige zaak. EKB heeft in de afgelopen jaren een uitgebreide en nauwkeurige ervaring en kennis van dit gebied opgedaan. Hierdoor kan zij een gevarieerdheid aan maatwerk trainingen en inspanningen (ook voor de toerfietser) in de Costa Blanca aanbieden. Daarnaast heeft Eef Brand met zijn staf een scherp oog voor de mogelijkheden van en aandacht voor de individuele sporter, dat maakt hem – mede door zijn achtergrond als succesvol en bekend wielrenner – tot een gewaardeerd en betrouwbaar wielertrainer.

De Costa Blanca staat bekend om zijn steppeklimaat, dat wil zeggen dat van de 365 dagen een groot deel de zon schijnt en dat slechts circa 60 dagen dit niet het geval is. Ga voor verdere informatie naar www.costablancacycling.eu

11667305_893785920659698_4014518155443622947_n© Bram Zoon (2014)

Bewaren

Bewaren

Over Bram Zoon

Bram Zoon komt uit een gezin van zeven jongens en een meisje. Hij studeerde bedrijfs- en organisatiekunde in Rotterdam (EUR) en Utrecht (Master of Management Change). In december 2010 debuteerde Zoon met Gloed van Liefde, een egodocument. Twee jaar later volgden Egbert Reitsma: architect en kunstschilder en Hemelsplein, een novelle over de zoektocht naar waarheid van econoom Jacob Walbeek. Maart 2014 verscheen De rots van Calpe, waarvan nog datzelfde jaar een tweede druk verscheen. In datzelfde jaar werd Glow of Love bij America Star Books gepubliceerd. In juni 2015 kwam De illusie van de zelfbepaling uit, een bundeling van filosofische essays; prof. dr. Frans Jacobs schreef het voorwoord. Onlangs (september, 2018) kwam de novelle Villa Minerva - Kroniek van een dagboekschrijver, uit bij Brave New Books. Maart 2020 verscheen het essay Kabinet van Heidegger.